tisdag 2 maj 2017

Kärlek VS Hat

Att göra ont mot någon annan som gör något ont föder bara mer ont tills ett hat bara växer och bildar en ond cirkel. Har man ett rent hjärta ty då kan man förlåta, alltså kärlek överväger allt det som är ont under tiden. På så sätt kan man stå upp för sig själv och kämpa emot de som är hatiska som t.ex mobbare, men man står inte upp för sig om man gör det på ett hatiskt sätt, man gör det med styrkan av kärlek och förlåtelse.

Många gånger kan det vara svårt att förlåta, vilket kan tära på en inombords.
Ibland kanske man aldrig glömmer och man får sår som även kan förblöda, men att förlåta läker såren sakta så att de bildas till ärr. Du ser vad som hänt när du har ärret kvar men det gör inte ont något mer eftersom såret nu blivit ett läkt ärr. Man ser det och man vet vad historien bakom ärret är.

Man kan förlåta men inte alltid glömma. Det är viktigt att förlåta andra så att man själv kan bli förlåten i livet oavsett när och var. Detta kan självklart upplevas som stort och tufft.
Kan man inte förlåta så finns det något hat kvar i ens hjärta som tynger en medvetet eller omedvetet. Släpper man in kärleken så är det lättare att förlåta och må bättre av det oavsett hur ont såret nu än gjort/gör.

Jag vill uppmana er som vill att släppa in kärleken i era hjärtan så att ni kan döda det minsta lilla hat ni bär. På så sätt kommer ni ha det lättare i livet att förlåta hur ont det än gör och samtidigt känna att det är det rätta för er egna skull.

🌹~ Kärlek & Respekt ~🌹

1 kommentar:

  1. Hej alla som läser den här artikeln vill jag bara skicka information till dig som läser den här artikeln om du står inför svårigheter i ditt förhållande, här är vad du ska göra som kommer att återställa fred till ditt hem eftersom jag försökte det och det fungerar för mig Det är därför jag skickar informationen om någon har liknande problem som att bryta upp, falla ut med sin man, oavsett vad det kanske bara går att kontakta dr Uduebho tempel och det kommer att lösa problemet för och du kommer att bli glad igen i ditt förhållande. Kontakta honom nu via: (uduebhotemple@gmail.com).

    SvaraRadera